Create Direct câștigă premiul Agenția anului 2020, Best Creative, aur, argint și bronz pentru soluțiile sale de Loyalty & Rewards

  • Home
  • Create Direct câștigă premiul Agenția anului 2020, Best Creative, aur, argint și bronz pentru soluțiile sale de Loyalty & Rewards
Create Direct câștigă premiul Agenția anului 2020, Best Creative, aur, argint și bronz pentru soluțiile sale de Loyalty & Rewards

Toamna aceasta sărbătorim una dintre cele mai importante reușite de anul acesta ale agenției Create Direct: premiul pentru Agenția anului 2020, obținut în cadrul ceremoniei de premiere IDN Awards.

Pe 8 octombrie 2020, a avut loc conferința IDN Creative & Strategic Forum 2020 unde agenția Create Direct, membru exclusiv al InterDirect în România, a câștigat în total 6 premii IDN Awards.

Proiectele care au îmbogățit portofoliul de premii ale agenției sunt Rewardiful.com și Experimenteaza.Rewardiful.com .

Soluțiile agenției au fost distinse cu aur la categoria Best Customer Strategy, argint la categoria Loyalty, și câte un bronz la categoriile Online Strategy, respectiv Innovations.

Rewardiful.com, soluția SaaS pentru dezvoltarea și administrarea campaniilor de trade, rewards și a programelor de fidelizare, a fost premiată la categoriile Online Strategy, Loyalty și Innovations. Este al doilea an consecutiv în care Rewardiful.com se remarcă atât în cadrul IDN Awards, cât și IMA – Incentive Awards. La cea din urmă, soluția a obținut o dublă nominalizare la categoriile Best Use of a Technology in a Programme și Best Technology Provider or Solution.

Rewardiful.com vine în ajutorul clienților activi pe piețele aflate într-o permanentă și rapidă schimbare și oferă un valoros avantaj competitiv, acela de Time to Market. Cu Rewardiful.com, campaniile sunt live în maxim 24h. Începând cu layout-ul și încărcarea bazei de clienți, până la setarea mecanicii, a catalogului de premii și a logisticii, procesul implementării este rapid și fluid.

În plus, Rewardiful.com oferă acum un pachet complex de noi funcții tehnice. Prepaid vouchers, achiziții de puncte cu plata prin card sau modulul „My Wish” sunt doar câteva dintre noile funcții disponibile prin Rewardiful.com.

Experimenteaza.Rewardiful.com este al doilea proiect care aduce două premii importante agenției Create Direct. Acesta a câștigat aurul la categoria Best Customer Strategy, dar și unul dintre cele mai semnificative premii din cadrul IDN Awards, premiul pentru Best Creative.

Experimenteaza.Rewardiful.com este proiectul prin care agenția Create Direct invită clienții și prospecții să testeze platforma Rewardiful.com, din punctul de vedere al consumatorului final, în baza unui cod. Astfel, cei interesați de platformă, experimentează procesul prin care vor trece proprii clienți fideli la utilizarea punctele acumulate.

Agency of the year 2020, cea mai râvnită distincție pentru agențiile participante la IDN Awards, a fost câștigată de agenția Create Direct.

Juriul, format din membri specializați în strategie și creație, a provenit din mai multe țări: Germania, Olanda, Suedia, Finlanda, Thailanda și România.